Mededelingen 
(van nieuw naar oud)

 • De nieuwe activiteitencommissie heeft een zomer toernooi uitgeschreven. Het wordt bij voldoende belangstelling en deelnemers gehouden op 1, 2, 4 en 5 augustus. De kosten van deelname zijn €2,50 per deelnemer. Op maandag 1 augustus om 12.00 uur is de loting en de wedstrijden gaan om 13.00 uur van start. Afsluitend is er op vrijdag 5 augustus een barbeque voor  leden en partners. Kosten zijn €5,00 euro per persoon. Aanvang 15.30 uur. Meldt u zo spoedig mogelijk aan in verband met het aantal van 80 beschikbare plaatsen. Nadere bijzonderheden zijn te lezen in de mail die aan een ieder is toegezonden.

 

 • Woensdag 22 juni 2022 is er weer een heerlijke middag voor de liefhebbers van de Hollandse Nieuwe.  Bijzonderheden zijn in een ieders mailbox te vinden.

 

 • Maandag 4 oktober 2021 gaat de competitie 2021-2022 weer van start. Wij wensen alle leden weer een prima speelseizoen toe.

 

 • Vandaag 8 maart 2021 is er weer een persconferentie van de regering waarin we me ons allen hopen dat er een herstel van onze activiteiten wordt aangekondigd. Voorlopig zijn alle reeds in 2020 geplande activiteiten geschrapt.

                              

 • Helaas door de nieuwe kabinetsmaatregels om Covid-19 te bestrijden is de start van onze competities opnieuw uitgesteld. Zodra er nieuwe datums kunnen worden vastgesteld wordt dat aan de leden medegedeeld.

                                                 

 • 29 september houden wij een ledendag. Tijdens deze dag die gehouden wordt in onze eigen locatie worden de prijswinnaars en vrijwilligers gehuldigd en bedankt. De winnaars voor hun prestaties en de vrijwilligers voor hun inzet voor de vereniging. Ondanks de corona maatregelen maken we er een fijne dag van. 

 

 • Opnieuw zijn de datums van activiteiten vanwege het Covid-19 virus aangepast dan wel verplaatst. Het reeds eerder genoemde Paastoernooi is verplaatst naar    2021. De geplande bijeenkomst ter afsluiting van het biljartseizoen blijft staan op 29 september 2020. Het geplande diner voor de viering van ons 15 jarig  bestaan blijft voorlopig op 1 oktober 2020 staan. Deze planning is ook onder voorbehoud van de maatregelen die worden opgelegd door de regering. 

                                                                        

 • Het op verzoek van de leden te houden driebanden toernooi blijft voorlopig gepland op 1 en 2 juni 2020.

   

 • In verband met de huidige Corona -virus crisis zijn de volgende geplande activiteiten verplaatst naar andere datums.   Deze wijzigingen onder het voorbehoud  dat deze afhankelijk zijn van de maatregelen die de regering in een later stadium nog neemt.

                                

 • Het 7e Paastoernooi wordt verplaatst naar week 38. Aanvang maandag 14 september 2020 tot en met donderdag 17 september 2020. En zal nu het Herfsttoernooi genoemd worden.

           

 • De ledenmiddag die gepland stond op 30 april 2020 is verplaatst naar dinsdag 29 september 2020.

   

 • Het diner ter viering van ons 15 jarig bestaan staat voorlopig nog gepland op donderdag 1 oktober 2020. 

 

 • Donderdag 30 april worden de winnaars van de competitie 2019-2020 van iedere speelmiddag in het zonnetje gezet. Deze middag staat geheel in het teken van de leden, de huldiging van de winnaars, en het bedanken van de voor onze club actieve vrijwilligers. De uitnodigingen voor deze datum worden binnenkort aan de leden toegezonden.

 

 • Maandag 6 april 2020 gaat ons 7e Paastoernooi van start. Tot en met donderdag 9 april strijden de deelnemers voor de fel begeerde wisselbeker en natuurlijk de eer om de winnaar te zijn van dit jaarlijks terugkerende toernooi. Onze leden kunnen zich nog steeds tot 30 maart 2020 aanmelden bij de activiteitencommissie.

 

 • Vrijdag 3 januari 2020 vanaf 14.00 uur komen de leden bij een om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden en elkaar een voorspoedig en gezond 2020 tot te wensen.

 

 • Woensdag 18 december wordt er voor de leden weer in de Riederpoort een heerlijke Kerst-brunch geserveerd. De brunch wordt ook nu weer verzorgd door de dames die dit ook in 2018 voor ons hebben geregeld. De uitnodiging hiervoor is reeds verzonden. Dus wij hopen dat ook deze keer voldoende animo is om dit mee te beleven.

 

 •  Voor aanvang van de nieuwe competitie 2019-2020 houden we een open dag voor de leden. Deze dag , 27 september aanstaande, staat niet alleen in het teken van de hernieuwde kennismaking van de leden. Maar ook de officiële in gebruik name van ons derde biljart.  Deze handeling wordt verricht door de heer N. Bults, wethouder financiën, van de Gemeente Barendrecht en de heer R.Jansen, afdeling vastgoed.

 

 • Onze club houdt een interne loterij met als doel een bingo apparaat te kunnen doneren aan het verzorgingshuis “De Elf Ranken”in Barendrecht. Trekking van deze loterij is op 23  april 2019. Prijzen worden op 25 april 2019 tijdens  het einddiner bij Hotel Van Der Valk bekendgemaakt.

 

 • Donderdag 25 april 2019 vieren we het einde van de huidige competitie met een gezamenlijk diner bij Hotel Restaurant Van Der Valk te Ridderkerk, aanvang 18.30 uur. Binnenkort worden de uitnodigingen hiervoor en voor het 6e Paastoernooi verzonden. 

 

 • Sponsoren 6e Paastoernooi april 2019
  RozenPakhuys Middeldijk 73A Barendrecht
  Dirk van der Broek Muziekplein Barendrecht
  Gezond & Wel Middenbaan 65/67 Barendrecht
  Kippie Grill en Maaltijden Carnisseveste Barendrecht
  Alexanderhoeve Middenbaan  Barendrecht
  Mister Twins Hof van Portland Rhoon
  Albert Heijn Hof van Portland Rhoon
  Bakker van Beek & Specker Slinge  Rotterdam

   

 • Het 6e Paastoernooi wordt gehouden op 15-16-17 en 18 april 2019. 
 • Sponsoren 5e Paastoernooi april 2018 
  RozenPakhuys Middeldijk 73A Barendrecht
  Dirk van der Broek Muziekplein Barendrecht
  De Ridder Wijn, Bier en Lekkernijen Dorpsstraat 72 Barendrecht
  Gezond & Wel Middenbaan 65/67 Barendrecht
  Kippie Grill en Maaltijden Carnisseveste Barendrecht
  Limburgia Vlaaien Carnisseveste Barendrecht
  Kaas & Zo Middenbaan 70A Barendrecht
  Mister Twins   Portland
  Albert Heijn   Portland